05/02/17 - 18:29h

Srpski teniseri uspešno startovali u kvalifikacijama u Sofiji!

 


Srpski teniseri uspešni na startu kvalifikacija turnira u Bugarskoj.


Filip Krajinovic


Za razliku od nedelje za nama, u kojoj su svi srpski predstavnici zaustavljeni na prvom koraku na turnirima na kojima su krenuli da se takmiče, nova započinje sa znatno boljim rezultatima.

Srpski teniseri Filip Krajinović, Miljan Zekić i Marko Tepavac uspešno su startovali u kvalifikacijama za glavni žreb turnira u Sofiji, koji se igra u dvorani, na tvrdoj podlozi.

Krajinović je eliminisao petog nosioca u kvalifikacijama, Hiroki Mariju iz Japana, u dva seta, 6:3, 6:4, za 74 minuta igre, i u drugoj rundi se sastaje sa Matijasom Burgijeom iz Francuske.

Zekić je takođe u dva seta (6:4, 6:3) bio bolji od Grka Stefanosa Cicipasa, za 68 minuta igre. U nastavku ga očekuje duel sa Sedrikom Marselom Štebeom iz Nemačke.

I treći srpski teniser na turniru u glavnom gradu Bugarske bio je uspešan na startu kvalifikacija. Za 76 minuta provedenih na terenu, Tepavac je u dva seta (6:4, 6:2) eliminisao Turčina Agabiga, koji je stigao u Sofiju preko vajld karte. Na poslednjem koraku do glavnog žreba čeka ga duel sa Maksimilijanom Martererom iz Nemačke.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Filip Krajinović, Kvalifikacije, Marko Tepavac, Miljan Zekić, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
zoran February 5, 2017 Odgovori

Svaka pobeda nasih tenisera raduje.Pumo srece u daljem
takmicenju.Veliki uspeh i dva osvojena FINALA D.Petrovica i
M.Drinica.IDEMO U NOVE POBEDE!!!!!!!!!

Komentari