05/08/17 - 20:07h

Optužbe iz Kanade: Đoković dopingovan, ATP ga pokriva

 


Kanadska novinarka Helen Peletije optužila je Novaka Đokovića da je napravio pauzu jer je pao na doping testu, a sve to prikriva ATP.


Izvor: Twitter

Nakon što je osvojio Rolan Garos prošle godine Novakova igra doživela je strmoglavi pad, a ovu sezonu završio je ranije zbog povrede. Sve je to razlog ovakvih nagađanja kanadske novinarke…

Neki se pitaju zašto je tako iznenada pao u svojoj igri, zašto je godinu dana bio ispod svojih fantastičnih fizičkih mogućnosti, koje je demonstrirao od 2011. godine? Šta je sa njegovim ličnim problemima? Da li je povreda ruke hronični problem koji vuče nekoliko godina ili je to samo izgovor? Da li je napravio pauzu kako bi se fizički oporavio i oživeo svoj talenat? – pita se Peletije i dodaje: Neki prijatelji i kolege koji su blisko povezani sa svetom tenisa i prate turnire uvereni su da je Đoković dopingovan i da ima zaštitu ATP.

Novinarka kanadskog RDS-a i bivša teniserka, koja navodi ove glasine bez valjanih argumenata, ističe da one dolaze od ljudi koji su veoma poštovani u svetu tenisa.

Podsetimo, isto se pričalo i kada je Španac Rafael Nadal zbog povrede napravio višemesečnu pauzu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari: 12

 
Bela Delic August 5, 2017 Odgovori

Nemam reci za ovakve gluposti i lazi za Noleta.

 
radovan August 6, 2017 Odgovori

Đoković je psihički pukao, izludila ga luda Jelena i guru.Šteta.
Odrekao se Srbije, krsta ,vjere. Strpajte ga u Padinsku skelu tamo mu je mjesto..

 
bela August 6, 2017 Odgovori

Radovane, a da tebe strpamo u tu skelu! Sa kojim osnovama se ti ovde tužakaš, a i sudiš istovremeno? Metlu u ruke, i čisti svoje dvorište!

 
Zunic August 6, 2017 Odgovori

Ti si lud!

 
Deky August 6, 2017 Odgovori

Kakve budale postoje nemogu da verujem ! A pogotovo kad neko piše protiv Noleta a dokazi sa Balkana.

 
bordzija August 6, 2017 Odgovori

Zašto me uopšte ne čude4 insinuacije kanadske novinarke. Em što je Nole srbin, em je dugo godina bio prvi i među prvima na ATP listi, a priznat će te da to veoma bode oči zapadu ?! Što se tiče domaćih mediokriteta, njima ne treba zameriti pošto nisu u stanju naslututi koliko i šta je Nole za svetski teniski sport, aa o srpskom da i ne govorim.

 
Jovan August 6, 2017 Odgovori

Kakvi kreteni, kakvi komentari???!!!

 
milovan August 7, 2017 Odgovori

Naša, srpska poisla. Dok je pobjeđivao kleli bismo se u njega. Čim je popustio (nije uopšte bitno zbog čega) većina našeg srpskog roda jedva je dočekala da ga kritikuju i šikaniraju. Drugi narodi ga ne vole, ali ga poštuju. Ponekada me je sramota…

 
Šumadinac m August 7, 2017 Odgovori

Kada se deca tuku netreba se mesati,mi odasli to najbolje znamo,a Novak pogotovo,spremaj se za dolazak princeze a ja ti želim zdravlja.

 
Zora August 10, 2017 Odgovori

Vidim ovoga šalje Nola u ludnicu pa bolje je on tamo da ide a te optužbe iz Kanada šalje neko obično govori neka ga je sam stoke jedne

 
lepsa strana sveta August 10, 2017 Odgovori

Komentari da te bog sacuva,sve ludji od ludjeg,mislim na one koji ktitikuju Noleta a u zivotu nisu bog zna sta postigli.Uzivaj Nole sa svojom porodicom,cekaj rodjenje cerkice i neka vam Bog da srece i zdravlja.

 
darko August 10, 2017 Odgovori

Nole me izdao sto puta na kladionici ali svaka mu cast muslimani I hrvati samo mogu da sanjaju da ce imati nekoga kao
nole veliki sampion da vise nista ne osvoji on se proslavio I hvala bogu sto je srbin

Komentari