31/01/17 - 13:21h

Novak posetio vrtić u Medoševcu koji finansira njegova Fondacija! (Video)

 


Novak Đoković je u utorak ujutru posetio niško naselje Medoševac gde je otvorio vrtić čije je opremanje pomogla njegova Fondacija. Naš as nije želeo da mediji i političari, jer je želeo nasamo da razgovara sa školarcima i da provede neko vreme sa njima.


Novak Djokovic


Nole je stigao oko 9.30 u vrtić, a Medoševac ne pamti ovakav medijski događaj zbog koga se ispred kapije okupilo dosta sveta. Pod obezbeđenjem došao je džipom, poslao poljubac okupljenim ljudima i deci koja su nešto starija, pa nisu mogla da uđu da izbliza vide legendu. Uz obaveznu naforu (pogača i so) srdačno je primljen u ovaj objekat.

Masa koja se okupila ispred kapije se tada nije razišla već je ostala da ga čeka da izađe.

Po nezvaničnim informacijama, Fondacija „Novak Đoković“ je za vrtić u naselju Medoševac odvojila 10 miliona dinara za adaptaciju dok će grad Niš za istu namenu dati tri miliona dinara.

Novak Đoković je juče stigao u Niš, gde će od 3. do 5. februara zajedno sa svojim kolegama iz reprezentacije Srbije pokušati da savlada selekciju Rusije u meču prvog kola nove sezone Dejvis kupa.

Naš tim predstavljaće Novak Đoković, Viktor Troicki, Dušan Lajović i Nenad Zimonjić kao selektor/igrač. Meč će se igrati u rasprodatoj dvorani “Čair”.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Vesti


Komentari: 1

 
Ja January 31, 2017 Odgovori

Jedan je Nole, jedinstven i neponovljiv. Srecni smo sto ga imamo.

Komentari