23/04/13 - 10:10h

Novak Đoković donira bicikle za decu sa juga Srbije

 


Novak Đoković još jednom je dokazao koliko voli svoju zemlju, koliko je spreman da učini za nju i koliko je human. Fondacija Novak Djoković uručiće 75 bicikala deci starijoj od 10 godina koja su socijalno ugrožena iz Niša, Pirota, Prokuplja, Vladičinog Hana, Surdulice, Lebana i Bojnika.

Novak Djokovic. jpeg

Fondacija je uz pomoć Društva za razvoj dece i mladih – Otvoreni klub Niš odabrala decu koja beleže odlične uspehe u svojim školama, ali koja dolaze iz materijalno ugroženih porodica i članovi su Društvenih centara sa juga Srbije.

„Misija Fondacije jeste da motivišemo decu da se bave sportom i da usvoje zdrav način života kao obrazac. Ovoga puta naša pažnja je usmerena na decu koja dolaze iz nerazvijenijih sredina sa juga Srbije, ali koji, uprkos uslovima u kojima žive pohadjaju škole i postižu dobre rezultate. Od petka počinje raspust i mi se nadamo da će se ova deca divno zabavljati vozeći bicikle“, izjavila je Gorana Džudža Jakovljević, projekt menadžer Novak Đoković Fondacije.

Fondacija će u utorak uručiti bicikle u Pirotu, Prokuplju i Nišu, a u sredu Vladičin Han, Surdulica, Bojnik i Lebane.

Bravo za Novakovu fondaciju i našeg tenisera. Još jednom je pokazao da pored pobeda na terenu, veoma uspešno niže i one pored terena.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Humanitarna akcija, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari: Nema

 
Nuki April 23, 2013 Odgovori

Svaka cast humanost mu je jaca strana to je i mnogo puta dokazao i pored toga sto najbolje iga tenis na svetu sve cestitke i pohvale

 
srbin April 23, 2013 Odgovori

treba coveka proglasiti za zivog sveca.ne postoje reci hvale koje ga opisuju,srce bih mu dao ne bih razmisljao

Komentari