09/11/16 - 11:02h

Nemci predviđaju: Beker preuzima Zvereva?

 


Novak Đoković i Boris Beker još uvek nisu razgovarali o nastavku saradnje, a kako je Đokovićeva forma krenula silaznom putanjom, tako su počela i nagađanja o razilaženju ovog tima.


zimbio.com

zimbio.com

Jens Huber, kolumnista specijalizovanog portala tennisnet.com, pisao je o tome koga bi Beker mogao da vodi u budućnosti.

Posle mnogo godina Nemačka je dobila tenisera koji ima potencijal da ode sve do kraja i krune na ’Svetskom prvenstvu’, tj. ne samo na gren slemu, već da osvoji više njih. Boris Beker i Aleksander Zverev – ova kombinacija je najprirodnija od kada se Al Bano razdvojio od Romine Pauer. – piše Huber.

Nemac navodi da bi kombinacija Beker – Zverev bila idealna za nemački tenis.

Inspiracija i strast Borisa Bekera? Upomoć! Kakav bi to par bio, kakva perspektiva za nemački tenis, njegove navijače, ali i za televizijske stanice koje se žale na slabu gledanost tenisa.

Pitanje je da li su ova nagađanja nemačkog kolumniste samo pusta želja. Ipak, on se osvrnuo i na finansijske situacije Novaka Đokovića i Aleksandra Zvereva.

Činjenica je da će se finansijski uslovi za Bekera promeniti. Zverev, iako ga je menadžer Patrisio Apej postavio visoko na svetskom tržištu, i dalje nema toliko duboke džepove kao Novak Đoković. Ali perspektivni momak predstavlja jednog od najvećih talenata u svetu tenisa.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandar Zverev, Boris Beker, Teniseri, Vesti


Komentari