28/07/16 - 14:19h

Muguruza odustala par minuta pre meča i napravila pometnju

 


Garbinje Muguruza se povukla sa Rodžers kupa samo par minuta pred meč sa Naomi Brodi, a odluka supervizora je naročito frustrirala trenera britanske teniserke…

zimbio.com

zimbio.com


Trener Naomi Brodi, Endrju Fricpatrik, izrazio je nezadovoljstvo odlukom organizatora nakon što se Garbinje Muguruza povukla samo par minuta pre planiranog izlaska na teren, gde ju je čekala britanska teniserka.

Cirkus… – prokomentarisao je Frizpatrik ovu situaciju na Tviteru.

On je zamerio supervizoru turnira jer je na teren poslao “laki luzera” Varvaru Lepčenko, koja je na kraju i savladala Brodi sa 6:4, 3:6, 6:3.

Šta više, meč je premešten sa centralnog terena na teren broj jedan.

Veoma sam razočarana, spremala sam se za ovaj turnir. Od juče se osećam malo čudno, razgovarala sam sa doktorom. Mislila sam da će mi danas biti bolje, ali u poslednjem trenutku sam zaključila da se ne osećam dovoljno dobro da izađem na teren i dam sve od sebe – rekla je Muguruza novinarima u Montrealu.

Špankinja se povukla zbog stomačnih tegoba, ali se očekuje da će se na vreme oporaviti za nastup na Olimpijskim Igrama u Riju, gde će nastupiti u sve tri konkurencije: singlu, ženskom dublu sa Suarez Navaro i miks dublu sa Rafaelom Nadalom.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Garbinje Muguruza, Vesti


Komentari