09/03/17 - 18:25h

Marej pred Indijan Vels: Najteži žreb u istoriji tenisa!

 


Svetskom broju jedan, Endiju Mareju, žreb je bio naklonjen u Indijan Velsu.


zimbio.com

Prvi Masters serije 1000 startuje večeras. Prema učesnicima, ovogodišnji turnir u Indijan Velsu s pravom može da se proglasi grend slemom, a “spoj” tenisera u jednoj polovini teško da je ikada viđen.

U Novakovom delu žreba se nalaze Rafael Nadal i Rodžer Federer, a pored njih su Nik Kirjos, Huan Martin Del Potro, Kei Nišikori, Aleksandar Zverev. Ovakvom ishodu mogao bi najviše da se raduje Endi Marej, koji u pohodu na prvu titulu u kalifornijskoj pustinji u svom delu kostura ima “samo” Stena Vavrinku i Žoa-Vilfreda Congu.

Neverovatan žreb, zaista. Nikada nisam video ništa slično. Ovo je verovatno najteži žreb u istoriji tenisa. Biće zanimljivo videti kako će se stvari odvijati na turniru. Sa jedne strane imate visoko rangirane, iskusne tenisere, a sa druge mlade, čije vreme tek dolazi. Kako će dosta igrača koji se nalaze u vrhu svetskog tenisa morati da ispadnu u ranoj fazi takmičenja, otvoriće se prostor da mladi teniseri dođu do završnice.Tu ima tenisera koji su veoma opasni, a nisu tako okarakterisani u javnosti, poput Fernanda Verdaskarekao je Marej.

Titulu u Kaliforniji brani Đoković, a na startu ima za rivala Edmunda ili Elijasa. Britnac započinje protiv boljeg iz duela Pospišil – Lu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Endi Marej, Masters u Indijan Vels, Novak Djoković, Vesti


Komentari: 3

 
mišo March 9, 2017 Odgovori

Kako će dosta igrača koji se nalaze u vrhu svetskog tenisa morati da ispadnu u ranoj fazi takmičenja, otvoriće se prostor da mladi teniseri dođu do završnice.Tu ima tenisera koji su veoma opasni, a nisu tako okarakterisani u javnosti, poput Fernanda Verdaska – rekao je Marej……………….koji idiot bože moj ,zvizne i ostane živ…verdasko ima 34 g

 
SVETLANA March 10, 2017 Odgovori

Ovaj ljigavac samo lupeta gluposti…..

 
Mile March 10, 2017 Odgovori

Najodvratniji teniser i čovek sa najmanje moralni vrednosti,čak i od Raonića i Kirjosa.Svi znamo koliki je njegov uticaj na rušenj e Novaka.Ne treba o njemu više ni slovo reći.Napred Novače.

Komentari