26/08/14 - 19:01h

Krajinović – Smiček live prenos (oko 21:45h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpski teniser Filip Krajinović danas igra meč prvog kola na US Openu. Protivnik tenisera iz Srbije je Amerikanac Tim Smiček, a njihov duel igra se na terenu broj pet, treći je po redu i počeće nakon završetka dva meča ženske konkurencije. Direkatn prenos duela iz Sjedinjenih Američkih Država pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Filip Krajinović je trenutno 108. teniser sveta i na turnir je došao prošavši kvalifikavije u kojima je bio sjajan. Srbin je u tri kola kvalifikavcija pobeđivao redom, Koksa, Ćećinata i Londera, sve njih rezultatom 2:0. Krajinović je u dobroj formi i meč sa Smičekom je svakako šansa za prolazak u drugo kolo poslednjeg Grend Slema sezone.

Amerikanac, Tim Smiček, trenutno je 90. na ATP listi, imao je i povrede ove sezone, pa nije bio konstantan na turnirima, ali će svakako na domaćem terenu imati i dodatni motiv za dobar rezultat i poboljšanje plasmana na listi najboljih tenisera sveta. Najbolji plasman u krajijeri za Tima bila je 73. pozicija.

Filip Krajinović i Tim Smiček do sada su se sastali dva puta, a AMerikanac vodi u pobedama sa 2:0. Poslednji meč odigran je 2010. godine u kvalifikavijama za Indijan Vels, a Smiček je slavio sa 6:1, 6:0.

Filip Krajinovic

Filip Krajinovic

Budite uz TenisUživo i danas i pratite nastupe naših tenisera i teniserki na Otvorenom prvenstvu Amerike.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Direktan prenos, Filip Krajinović, Grend Slem, Live Prenos, Prvo kolo, Teniseri, Turniri, US Open, Vesti


Komentari