31/08/16 - 17:00h

Jelena Janković: Agresivno protiv Suarez Navaro!

 


Nakon sjajne igre i pobede protiv Kolumbijke Marino na startu, Jelenu Janković očekuje jako težak izazov u drugom kolu US opena – Karla Suarez Navaro.


zimbio.com

zimbio.com


Poprilično dobar meč, pogotovo kada se uzme u obzir da nisam dugo igrala i da nemam uopšte mnogo mečeva na betonu, ali i generalno nemam mnogo mečeva ove sezone zbog silnih povreda. Kada se sve to uzme u obzir – dosta dobar meč. Trudila sam se da budem koncentrisana od početka do kraja. Kada dugo ne igrate, nije lako, mnogo razmišljate. Danas mislim da sam poprilično dobro odigrala. Naravno, postoji mnogo segmenata koje mogu da popravim, ali sve u svemu dobro je prošlo. Srećna sam što imam priliku da se takmičim, da trčim za lopticom i da se borim – prokomentarisala je Jankovićeva trijumf u prvom kolu.

Jelena je odigrala odlično protiv Duke Marino na otvoranju, prepoznatljive oscilacije je svela na minimum i ostvarila pobedu ne utrošivši mnogo energije.

A energija je nešto što će joj itekako biti potrebnu u drugoj rundi, gde je čeka Karla Suarez Navaro, 12. teniserka sveta. Špankinja je u prvom kolu bila nemilosrdna prema Brazilki Teliani Pereiri – 6:0, 6:0!

Ipak, taj rezultat ne zastrašuje Srpkinju.

I ja sam nju jednom pobedila 6:0, 6:0. Svaki meč je novi meč, ovo je tenis i sve je moguće. Dosta dobro poznajem njenu igri i pobeđivala sam je ranije, iako je ona mene pobedila ove godine u Kraljevu. Ona igra jako dobro i ne greši mnogo, tako da ću i ja morati isto da budem solidna. Pokušaću da budem agresivna, da joj ne dajem šansu. Mislim da su tereni, pogotovo ovi napolju, poprilično brzi. Lopta klizi i ako se igra agresivno, mislim da joj neće biti lako. Videćemo.

Meč je na programu u četvrtak.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Jelena Janković, US Open, Vesti


Komentari