25/08/14 - 14:08h

Janković – Jovanovski live prenos (oko 20:45h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpske teniserke Jelena Janković i Bojana Jovanovski otvaraju ovogodišnju US Open kada je reč o takmičarima iz Srbije. Srpkinje svoj meč prvog kola igraju na terenu broj 17 i trebalo bi da krenu posle duela koji se igra od 17 časova u muškoj konkurenciji u kome se sastaju Rus Mihail Južni i Nik Kirjos iz Australije. Direktne prenose mečeva naših tenisera i teniserki pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Jelena Janković je trenutno 10. teniserka planete, a na Otvorenom prvenstvu Sjedinjenih AMeričkih Država postavljena je za 9. favorita. Jelena je prethodni turnir odigrala u Sinsinatiju, kada je u četvrtfinalu poražena, od kasnije pobednice, Serene Vilijams rezultatom 2:0. Jelena će se truditi da na posednjem Grend Slem turniru u godini dogura što dalje i odigra što kvalitetniji tenis, a sigurno je da Srpkinja svakoga može da pobedi.

Bojana Jovanovski je na najnovijoj WTA listi 36, a ove sezone ima dosta problema sa pronalaženjem prave forme i pravog ritma. Poslednji turnir koji je igrala bio je u Nju Hejvenu, a poražena je u prvom kolu od Eženi Bušar i to vrlo ubedljivo, sa 6:1, 6:1.

Jelena Janković i Bojana Jovanovski do sada su se sastale tri puta, a JJ vodi u pobedama sa 2:1. Poslednji susret odigran je 2013. godine u Rimu, kada je Jelena slavila sa 6:2, 6:0.

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena Jankovic, live prenos

Pratite direktne prenose mečeva naših tenisera i teniserki na TenisUživo i navijajte za Srbe i Srpkinje!

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Bojana Jovanovski, Direktan prenos, Grend Slem, Jelena Janković, Live Prenos, Prvo kolo, Teniserke, Turniri, US Open, Vesti


Komentari