24/05/17 - 09:02h

Janai: Hvala ti, Novak-san, za sve divne godine!

 


Đoković je na svoj 30. rođendan završio petogodišnju saradnju sa japanskom kompanijom “Juniklo” i potpisao je ugovor sa francuskim “Lakostom”.


Twitter

Na svakako uspešno partnerstvo, tačka je stavljena u Monte Karlo Kantri klubu. Tadaši Janai, vlasnik i predsednik “Junikla”, odao je počast srpskom teniseru objavljivanjem pisma, koje svojom sadržinom retko se sreće kada saradnja između sportiste i sponzora dođe do kraja.

Dragi Novak-san. Pre svega, uvek će mi biti veoma drago prijateljstvo sa tobom. To se nikada neće promeniti.

Bila je čast i avantura raditi sa tobom. Kada smo se upoznali, bio si mladić sa mnogo talenta. A Juniklo je bila mlada kompanija u takmičarskom sportu. Bili smo u tvom timu dok si se peo na vrh sporta dostigavši ostvarenja zbog kojih si jedan od najvećih sportista u istoriji.

Tu je i tvoj predani rad van terena, tvoj trud koji ulažeš u decu širom sveta, tvoj divan duh. Inspirisao si nas na svakom koraku.

Nikada neću zaboraviti uzbuđenje i ponos koji sam osetio nakon što si osvojio Pariz prošle godine. Znamo da u ovom svetu stvari imaju početak i kraj. Želimo ti sav uspeh sveta i jedva čekamo tvoj sledeći korak.

Hvala ti Novak-san za divne godinestoji u pismu koje je potpisao gospodin Janai, na kojeg je Đoković očigledno ostavio veliki utisak.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Rolan Garos, Vesti


Komentari