16/03/14 - 11:17h

Đoković: Večeras će odlučiti nijanse

 


Novak Đoković i Rodžer Federer imaće čast da se bore za titulu šampiona Indijan Velsa. Večerašnji duel će biti njihov drugi uzastopni okršaj. Nakon poraza u Dubaiju, Đoković će imati priliku da se revanšira velikom rivalu. To će biti njihov drugi meč u ovom kalifornijskom gradiću, nakon što je naš teniser slavio u polufinalu ovog turnira 2011. godine, koja će, sasvim sigurno, ostati kao najbolja u njegovoj karijeri. Federer vodi u ukupnom skoru sa 17:15 u pobedama, ali je sasvim jasno da će Đoković jurišati na pobedu večeras.

Djokovic Federer 1

“Svaki put kada igramo jedan protiv drugog to je uvek veliki izazov za obojicu i svega nekoliko poena može odlučiti pobednika”, rekao je Đoković nakon pobede nad Iznerom. Inače, Đoković se dokopao okršaja sa Federerom pobedivši sa 2:1 u setovima domaćeg tenisera Džona Iznera, koji je i ovaj put namučio našeg tenisera snažnim i preciznim servisima. Izner je zadavao dosta problema našem teniseru kik servisima, koje je naš teniser morao da vraća i sa 2,5 m visine.

Djokovic Federer 2

Đoković u novom finalu traži pobedu koja će mu doneti 17. trofej iz Masters serije, po čemu će postati ravan Džimiju Konorsu i Andre Agasiju na poziciji broj pet večne liste.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Džon Izner, Masters u Indijan Vels, Novak Djoković, Rodžer Federer


Komentari: 1

 
VASILIJE March 16, 2014 Odgovori

NI ZVER VIŠE NIJE ZVER,
REČE STARI FEDERER,
NE PLAŠIM SE JA GODINA,
VEĆ STRAHUJEM OD SRBINA.

PESNIK,,VASILIJE OD SEMBERIJE”

Komentari