22/05/17 - 08:48h

Đoković od danas “Krokodil”!

 


Čuvena kompanija “Lakost” će u ponedeljak predstaviti svoje novo zaštitno lice – Novaka Đokovića.


Zimbio.com

Novak je pod ugovorom sa japanskom kompanijom “Uniklo” do 30. juna, a odavne je poznato da saradnja neće biti produžena. Novak je od njih dobijao oko 9 miliona dolara godišnje, dok finansijski detalji ugovora sa “Lakost” kompanijom još uvek nisu poznati.

Na zvaničnom “Tviter” profilu kompanije “Lakost” objavljena je zanimljiva fotografija jajeta, uz opis da će prvog dana nedelje pred Rolan Garos, odnosno na dan kada Novak Đoković slavi jubilarni, 30. rođendan, stići novi “krokodil”.

Njihov godišnji prihod iznosi oko 500 miliona evra, od tenisera i teniserki sponzoriše Eduara Rože-Vaslana, Federika Delbonisa, Pabla Kuevasa, Nikolu Maua, Žilijena Benetoa, Dominiku Cibulkovu, Jelenu Vesninu, Giljerma Garsija-Lopesa, Benoa Pera, Roberta Bautistu Aguta…

Takođe, francuski proizvođač je i jedan od generalnih sponzora nekoliko značajnih turnira, od kojih je su svakako najveći Australijan open i Završni Masters u Londonu.

Naš najbolji igrač svih vremena je pre “Unikla” sarađivao sa italijanskom kompanijom “Serđo Takini”, dok as nemačkim “Adidasom” još uvek ima ugovor (nosi samo njihove patike). Zanimljivo je i da je Novak tri puta odbio ponudu “Najkija”.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Vesti


Komentari: 1

 
cobi May 22, 2017 Odgovori

Kako nisu poznati detalji kad jesu odavno?uniqlo je doziveo ogroman finansijski krah i samo su sa Nisikorijem produzili na jos 5godina.Nike je dao ozbiljnu ponudu od 12mil misleci da izbaci konkurenciju ali La kosta su hteli Novaka po svaku cenu tako da je ugovor na 15miliona po godini.Ugovor je jos januara zavrsen kada je snimio i promo spot

Komentari