06/10/17 - 19:30h

Đere – Krajinović live prenos (oko 08.00h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpski teniseri Laslo Đere i Filip Krajinović sastaće se u finalu čelendžera u Almatiju. Meč je na programu u subotu u 08.00h, a direktan prenos možete pratiti na portalu Tenis Uživo.


Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Đere je postavljen za prvog nosioca i do finala je došao nakon što je sa 2:1 u setovima savladao Rusa Ivana Gakhova. Krajinović je drugi favorit na turniru, a u polufinalu je bio bolji od Marka Trangelitija iz Argentine, sa 2:0 u setovima.

Laslo Đere ima 22 godine i trenutno je 98. teniser sveta. Filip Krajinović je tri godine stariji i tri pozicije bolje plasiran.

Ovo će biti treći međusobni susret dva srpska reprezentativca, a Laslo je ove godine pobeđivao Filipa dva puta, na čelendžerima u Italiji i Slovačkoj.

Posle takmičenja u Almatiju i jednog i drugog očekuje skok na ATP rang listi. Filip je u mogućnosti da osvoji svoj drugi trofej za redom, posle pobede u Rimu pre nedelju dana, a peti ove godine. Laslo će se boriti za svoj drugi čelendžer ove sezone.

Turnir se igra za nagradni fond od 50.000 dolara, a pobednik će dobiti ček na 7.200 i 80 ATP poena.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Direktan prenos, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Laslo Đere, Laslo Đere, Live Prenos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari