12/11/17 - 21:09h

Čilić – Zverev live prenos (oko 21.30h) – Gledajte direktan prenos

 


Hrvat Marin Čilić i Aleksandar Zverev iz Nemačke sastaju se u drugom meču dana u nedelju od 21 čas. Direktan prenos prve runde Mastersa u Londonu gledajte na Tenis Uživo.


Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Aleksandar Zverev je u trci za London završio na trećem mestu. Osim toga bio je prvi u trci za Milano i NextGen turnir, na koji zbog Londona nije otišao. Marin Čilić je na Završni masters stigao kao peti najbolji igrač ove sezone.

Zverev je trenutno treći igrač sveta, a Čilić dve pozicije iza njega. Ovo će im biti peti međusobni susret, a mladi Nemac vodi sa 3:1 u dosadašnjim pobedama. Hrvatski teniser slavio je samo u njihovom prvom meču, odigranom 2015. godine. Poslednji put sastali su se na ovogodišnjem Mastersu u Madridu, a Zverev je taj meč dobio sa 2:1 u setovima.

Osim Marina Čilića i Aleksandra Zvereva u grupi ‘Boris Beker’ igraju i Rodžer Federer i Džek Sok.

photo: Sky Sports

Turnir u Londonu je na programu od 12. do 17. novembra. Igra se po sistemu ‘robin round’, u kom se svaki igrač u grupi sastaje sa svakim, a dvojica prvoplasiranih idu u polufinale.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandar Zverev, Direktan prenos, Live Prenos, Marin Čilić, Masters, Masters u Londonu, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari