22/08/18 - 16:15h

”Zverev i Kirjos će zameniti Novaka, Rafu i Rodžera”

 

Dok su mnogi zabrinuti kako će tenis izgledati posle Đokovića, Nadala i Federera, Ande Agasi im je pronašao naslednike.


zimbio.com

On je izdvojio dva igrača za koja smatra da će biti dostojni naslednici najbolje trojke u istoriji tenisa.

– Mislim da je Aleksander Zverev momak na kojeg treba obratiti pažnju u budućnosti, ali ne odmah. Mnogi se boje šta će se dogoditi sa tenisom kad se povuku Federer, Nadal i Đoković, ali ja želim da gledam stvari u pozitivnijem svetlu. Možda će oni otići, ali bićemo spremni za nove momke koji će obući sport u novo ruho. – rekao je Agasi i dodao:

– Ako sve bude kako treba, mislim da će Zverev osvojiti mnogo velikih titula. Ne znamo ipak koliko je vremena potrebno da dete postane šampion. Nekima to pođe brzo za rukom, ali većini je potrebno malo više vremena. Dopada mi se ono što vidim kod njega.

Nekadašnji trener Novaka Đokovića velike stvari očekuje i od Nika Kirjosa.

– Kirjos je možda najveći prirodni talenat u novoj generaciji, ali moramo da vidimo može li da sklopi slagalicu kada je najvažnije.Talentovan je, ali mora da se fokusira na ono što je potrebno da radi kako bi stigao do vrha. Možda mu je potrebna prava osoba da ga vodi. On je jedan od nekolicine igrača za čiji meč bismo svi platili kartu i ako pronađe ravnotežu uz koju može konstantnije da pobeđuje, za njega je sve moguće. – zaključio je Amerikanac.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandar Zverev, Andre Agasi, Nik Kirjos, Novak Djoković, Rafael Nadal, Rafael Nadal, Rodžer Federer, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.