15/01/15 - 15:28h

Zimonjić i Kureši zaustavljeni u četvrtfinalu! (ATP Sidnej)

 

Srpsko/pakistanski dubl Nenad Zimonjić i Aisam Ul Hak Kureši nisu uspeli da se plasiraju u polufinale ATP turnira u Sidneju, nakon poraza u četvrtfinalu od švedsko/poljske kombinacije Robert Lindšted/Marsin Matkovski sa 2:0, po setovima 6:4, 6:3 posle jednog sata igre.

N. Zimonjić/A. U. H. Kureši43
R. Lindšted/M. Matkovski66

Nenad Zimonjic

Nenad Zimonjic

Lindšted i Matkovski su u ranoj fazi prvog seta stekli prednost od dva brejka i poveli sa 4:1, a zatim imali i vođstvo od 5:2. Zimonjić i Kureši su u nastavku uspeli da anuliraju jedan brejk zaostatka i da smanje rezultat na 5:4. Međutim, u narednom gemu Šveđanin i Poljak su imali dovoljno koncentracije da sačuvaju preostali brejk i da privedu prvi set kraju rezultatom 6:4.

Srbin i Pakistanac su loše započeli i drugi deo igre, pa su na startu pretrpeli brejk. No, ovaj put su vrlo brzo uzvratili i u četvrtom gemu poravnali rezultat. Lindšted i Matkovski u sedmom gemu ponovo uspevaju da ugroze servis srpsko/pakistanskog para i prelome meč u svoju korist sa 6:3.

Rivali Lindšteda i Matkovskog u polufinalu biće holandsko/rumunska kombinacija Žan Žulijan Roher/Horia Tekau.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP Rang Lista, ATP u Sidneju, Dubl igrač, Nenad Zimonjić, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti, Četvrtfinale


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.