23/02/12 - 21:15h

Voznjacki zaustavila Anu u četvrtfinalu Dubaija!

 

Iako smo se nadali da ćemo za nekoliko dana možda gledati srpsko finale u Dubaiju, toga neće biti. Jelena Janković je danas prošla još jednu prepreku i plasirala se u polufinale, ali je doskorašnja prva teniserka sveta Karolina Voznjacki porazila Anu Ivanović u četvrtfinalu.

A. Ivanović35
K. Voznjacki67
Ana Ivanovic, Getty Images

Ana Ivanović

Na početku prvog seta obe teniserke su pravile greške. Ana je slala lopte u aut, a Voznjacki je često pogađala mrežu. Iako su obe igrale loše, Karolina je prva uspela da napravi brejk i povede sa 3:1. Ivanovićeva je odmah vratila brejk koji je u prethodnom gemu oduzet, ali je Dankinja uzvratila istom merom i povela sa 4:2. Ana je do kraja seta uspela da osvoji samo još jedan gem.

Početak drugog seta bio je sličan prvom. Voznjacki je ponovo prva napravila brejk i povela sa 3:1. Ana je lako dobila gem na svoj servis, a zatim nešto teže i na servis protivnice. Nakon toga sreća se opet okrenula na stranu Karoline Voznjacki, pa je ponovo došla u vođstvo (4:3). Ana je dobila naredni gem i došla do ponovnog izjednačenja, ali je pravila greške i dozvolila protivnici da servira za pobedu, a nekadašnja prva teniserka sveta nije iskoristila šansu da meč privede kraju. Posle te izgubljene šanse, Karolina sebi nije smela da dozvoli više nijednu, pa je lako dobila naredna dva gema i završila ovaj susret.

( Tenis Uživo, Tamara Popov )

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Teniserke


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.