25/05/18 - 21:00h

(VIDEO) ROLAN GAROS: Skandal koji se ne zaboravlja

 

Pre godinu dana u francuskoj prestonici dogodio se skandal kakav se teško zaboravlja. Tako nešto do tada nije bilo zabeleženo ni na Rolan Garosu, a ni u svetskom tenisu.


Twitter

Mladi francuski teniser Maksim Hamu izbačen je sa Rolan Garosa jer je u živom programu na Eurosportu na silu ljubio voditeljku i dodirivao joj grudi!

Malo poznati Francuz se u glavnom žrebu našao zahvaljujući specijalnoj pozivnici organizatora, a u prvom kolu je poražen od Pabla Kuevasa. Pošto nije ostavio naročit utisak na samom terenu, odlučio je da ostane zapamćen u istoriji drugog grend slema sezone po neverovatnom i neukusnom ispadu zbog kojeg mu je Francuska teniska federacija oduzela akreditaciju i izbacila ga sa turnira.

– Da nije bilo u uživo programu, udarila bih ga. – rekla je tada novinarka koja je bila žrtva neprihvatljivog ponašanja tada 287. tenisera sveta.

Maksim Hamu ima 22 godine i trenutno je na 508. poziciji svetske rang liste. Najbolji plasman u karijeri bilo mu je 211. mesto na kom se nalazio u julu 2015. godine.

Roland Garros : Maxime Hamou tente d'embrasser de force une journaliste

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.