24/05/19 - 16:22h

(VIDEO) Da li je ovo najveći skandal na Rolan Garosu ikada?

 

Pre dve godine u francuskoj prestonici dogodio se skandal kakav se teško zaboravlja. Tako nešto do tada nije bilo zabeleženo ni na Rolan Garosu, a ni u svetskom tenisu.


Twitter

Mladi francuski teniser Maksim Hamu izbačen je sa Rolan Garosa jer je u živom programu na Eurosportu na silu ljubio voditeljku i dodirivao joj grudi!

Malo poznati Francuz se u glavnom žrebu našao zahvaljujući specijalnoj pozivnici organizatora, a u prvom kolu je poražen od Pabla Kuevasa. Pošto nije ostavio naročit utisak na samom terenu, odlučio je da ostane zapamćen u istoriji drugog grend slema sezone po neverovatnom i neukusnom ispadu zbog kojeg mu je Francuska teniska federacija oduzela akreditaciju i izbacila ga sa turnira.

– Da nije bilo u uživo programu, udarila bih ga. – rekla je tada novinarka koja je bila žrtva neprihvatljivog ponašanja tada 287. tenisera sveta.

Maksim Hamu ima 23 godine i trenutno nema renking na svetskoj rang listi, a nakon incidenta uglavnom igra ITF turnire. Najbolji plasman u karijeri bilo mu je 211. mesto na kom se nalazio u julu 2015. godine.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.