13/11/15 - 13:15h

Toni Nadal: Sezonu završavamo mnogo bolje nego što smo je započeli

 

Trener i stric najboljeg tenisera Španije, Toni Nadal, istakao je da je ova sezona bila jako teška za Rafaela, te da se na kraju ipak ne može nazvati i katastrofalnom, a govorio je i o mogućnosti da Rafa promeni trenera.

Rafa i Toni

Rafa i Toni

“Sezona nije bila toliko pozitivna koliko bismo mi želeli jer je bilo uspona i padova. Završavamo je mnogo bolje nego što smo je započeli, što znači da nije bila potpuno katastrofalna”, rekao je trener i stric trenutno petog igrača planete.

Iza Rafaela Nadala je teškoh godinu dana. Teniser sa Majorke je osvojio mali broj turnira, a na Gren slem takmičenjima najbolji rezultati su mu četvrtfinala, što je svakako loše za njegove apetite. Toni Nadal i pored svega ističe da je Rafa sada povratio neophodno samopouzdanje i da će sve biti bolje.

“Nadao se sve vreme, izgubio je samopouzdanje, ali ga je ponovo pronašao jer je shvatio da može da igra protiv najboljih i da ima dobre mečeve u duelu sa Federerom ili Vavrinkom”, naglasio je Toni.

Počelo se u toku ove godine govoriti i da bi Nadal mogao promeniti trenera i završiti poslovnu saradnju sa stricem, ali Toni kaže da je odluka Rafaelova i da će je prihvatiti.

“Rafa je taj koji mora da donese odluku. Imam ja svoje mišljenje, ali je poslednja njegova”, zaključio je on.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   ATP, Rafael Nadal, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.