11/03/13 - 09:19h

Titule za Aleksandru Krunić i Iliju Bozoljca!

 

Srpski teniseri Ilija Bozoljac i Aleksandra Krunić osvojili su juče titule. Krunićeva je slavila u meksičkom gradu Irapuatu, a Bozoljac u francuskom Lilu.

Aleksandra Krunic. Getty Images.

Aleksandra Krunić igrala je sjajno u Meksiku i došla do titule u Irapuatu. Krunićeva je u finalu turnira koji se igrao za nagradni fond od 25 hiljada dolara savladala ukrajinsku teniserku Olgu Savčuk. 208. teniserka sveta izgubila je od Aleksandre Krunić sa 6:7, 4:6. Ovo je bio treći turnir te serije koji je Aleksandra osvojila, a prva titula posle skoro godinu dana.

Ilija Bozoljac od početka godine igrao je i na malim turnirima, ali i kvalifikacije za ATP turnire. Titulu je juče osvojio u francuskom gradu Lilu, a u pitanju je turnir koji se igrao za nagradni fond od 15 hiljada dolara. U finalu, srpski teniser je savladao Francuza Renevanda, 6. nosioca sa 2:1 u setovima, po setovima 6:4, 3:6 i 6:3.

Aleksandra Kurinić trenutno je 170. teniserka sveta, a svake nedelje popravlja svoj plasman za poneko mesto. Bozoljac zauzima 363. poziciju na ATP listi, a najbolji plasman mu je 101. mesto na kom je bio 2007. godine.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ilija Bozoljac, Srpski teniski talenti, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.