07/01/12 - 23:14h

Tipsarević u finalu Čenaja!

 

Janko Tipsarević je uspeo da se plasira u finale turnira u Čenaju u singl i dubl konkurenciji! Meč koji ste danas gledali u direktnom prenosu na našoj stranici u singlu, očekivano je lako rešio u svoju korist rezultatom 6:1, 6:4.

Prvi set je protekao u znaku našeg tenisera koji nije dopustio ni gram šanse za autsajdera iz Japana. Nagrada uloženog truda je stigla u vidu dobijenog prvog seta rezultatom 6:1!

J. Tipsarević66
G. Soeda14


Janko Tipsarević


Drugi set je bio malo zanimljiviji po gledaoce kraj malih ekrana i na stadionu. Bilo je 2:2 kada je Janko napravio brejk na servis Soede, ali je japanac već u sledećem gemu vratio brejk- 3:3. Da to ne bude zadnji brejk u ovom meču pobrinuo se Tipsarević već u narednom gemu- 4:3. Posle toga je sigurno odservirao i poveo sa 5:3. Nakon toga je usmerio svu koncentraciju na svoj sledeći servis. To se isplatilo i on je trijumfovao posle osvojenog drugog seta rezultatom 6:4.

Sutra je na programu finale u kome će Tipsarević odigrati meč sa kanadskim teniserom crnogorskog porekla Milošem Raonićem. Biće ovo zanimljivo finale, a početak ovog meča se očekuje oko 12:30 naravno uz direktan prenos na našoj stranici!

Da spomenemo Jankov nastup u dubl konkurenciji u kojoj je sa Paesom uspeo takodje da dodje do finala ovog turnira. Oni su u polufinalu bili bolji od američkog para Lipskog i Rama rezultatom 6:2, 6:7 (1:7), 10:7.

Oni će sutra u finalu igrati protiv Izraelaca Džonatana Erliha i Endija Rama, a ovaj meč je na programu odmah nakon finala u singl konkurenciji.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Janko Tipsarevic, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.