07/01/12 - 23:37h

Tipsarević- Raonić live prenos – Gledajte direktan prenos

 

Došli su na red mečevi finala u singl i dubl konkurenciji na turniru u Čenaju. Prvo je na redu finale u singl konkurenciji, koje ćete moći direktno da pratite na našoj stranici, izmedju Janka Tipsarevića i Miloša Raonića. Početak ovog meča se očekuje 8 januara od 12:30.

Live prenos počinje za


Janko je stigao i do finala u dubl konkrenciji, ali smo sigurni da je njegov prioritet svakako titula u singlu. Imaće jaku konkurenciju u vidu Raonića koji je u polufinalu eliminisao drugog nosioca ovog turnira Nikolasa Almagra.


Janko Tipsarević


Ovo nije ne rešiva enigma za našeg tenisera ali treba biti oprezan. Kladionice su takodje na strani našeg tenisera ali to nije uvek merilo na koje se može osloniti. Svakako će kanadjanin crnogorskog porekla dati sve od sebe da dodje do svoje druge ATP titule, ali smo takodje sigurni da i Janko više od svih želi titulu na ovom turniru.

Dva različita tipa igrača, ali oboje mogu da pruže izuzetne partije. To će sigurno i sutra biti slučaj, a mi se pitamo ko će biti uspešniji u ovom nadmudrivanju i koga će sreća pogledati u bitnim poenima u ovom meču?

Budite uz Tenis Uživo i navijajte u direktnom prenosu za Tipsarevića kome će vaša pozitivna energija nadamo se doneti dodatnu snagu koja će mu biti svakako potrebna u sutrašnjem uzbudljivom finalu!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Direktan prenos, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
monika January 8, 2012 Odgovori

Ajmo Janko nemoj da me izneveris sutra uzmi titulu!!! Volim te i navijam za tebe iz sveg srca!!!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.