13/06/17 - 13:10h

Tennis Point Open 2017: Četiri finala i jedan trofej za srpske tenisere

 

Protekle nedelje je u Čačku održan Tennis Point Open 2017, turnir Tennis Europe serije za dečake i devojčice do 12 godina.


Anja Petkovic i Vuk Radjenovic

Na terenima TK Tennis point, srpski teniseri odigrali su četiri finala, a trofej je osvojen u konkurenciji ženskog dubla.

Anja Petković igrala je u paru sa Ruskinjom Alvetinom Ibragimovom, a njih dve su na putu do titule izgubile samo devet gemova! U finalnoj borbi nadigrale su srpski dubl Tijanu Sretenović i Emiliju Zdravković sa 6:2, 6:1.

Anji, koja je bila Tenis Uživo teniserka meseca maja i čiji intervju možete pročitati OVDE, ovo je treći Tennis Europe trofej u karijeri!

Petkovićeva je igrala i finale singla, ali je bolja od nje sa 6:1, 6:2 bila Grkinja Atina Pita.

U finalu muškog singla igrao je naš teniser Vuk Rađenović. Nije uspeo da dođe do svoje prve Tennis Europe titule, jer ga je sa 6:0, 6:3 nadigrao Japanac Lenon Roark Džons.

Finaliste smo imali i u konkurenciji muškog singla. Branko Đurić i Zoran Ludoški odigrali su sjajan turnir, ali su u finalu bolji od njih bili Džons i Bouls-Rokudo iz Japana – 6:3, 6:3.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Anja Petković, Branko Đurić, Emilija Zdravković, Srpske teniske nade, Teniseri, Teniserke, Tijana Sretenović, Turniri, Vesti, Vuk Rađenović


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.