13/06/17 - 13:10h

Tennis Point Open 2017: Četiri finala i jedan trofej za srpske tenisere

 


Protekle nedelje je u Čačku održan Tennis Point Open 2017, turnir Tennis Europe serije za dečake i devojčice do 12 godina.


Anja Petkovic i Vuk Radjenovic

Na terenima TK Tennis point, srpski teniseri odigrali su četiri finala, a trofej je osvojen u konkurenciji ženskog dubla.

Anja Petković igrala je u paru sa Ruskinjom Alvetinom Ibragimovom, a njih dve su na putu do titule izgubile samo devet gemova! U finalnoj borbi nadigrale su srpski dubl Tijanu Sretenović i Emiliju Zdravković sa 6:2, 6:1.

Anji, koja je bila Tenis Uživo teniserka meseca maja i čiji intervju možete pročitati OVDE, ovo je treći Tennis Europe trofej u karijeri!

Petkovićeva je igrala i finale singla, ali je bolja od nje sa 6:1, 6:2 bila Grkinja Atina Pita.

U finalu muškog singla igrao je naš teniser Vuk Rađenović. Nije uspeo da dođe do svoje prve Tennis Europe titule, jer ga je sa 6:0, 6:3 nadigrao Japanac Lenon Roark Džons.

Finaliste smo imali i u konkurenciji muškog singla. Branko Đurić i Zoran Ludoški odigrali su sjajan turnir, ali su u finalu bolji od njih bili Džons i Bouls-Rokudo iz Japana – 6:3, 6:3.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Anja Petković, Branko Đurić, Emilija Zdravković, Srpske teniske nade, Teniseri, Teniserke, Tijana Sretenović, Turniri, Vesti, Vuk Rađenović


Komentari