20/06/17 - 11:42h

TENISKE NADE (u16): Srpsko finale u Makedoniji, trofej za Jevtića

 

Srpski teniser Nikola Jevtić osvojio je titulu na Tennis Europe takmičenju u Skoplju.


Nikola Jevtic

Tennispark Open 2017

Tennispark Open 2017 igran je u Skoplju, a takmičili su se dečaci i devojčice u kategoriji do 16 godina.

U polufinalu muškog singla Srbija je imala čak tri predstavnika. Uroš Jović nadigrao je Dražena Petrovića iz Bosne i Hercegovine sa 6:4, 2:6, 6:4, dok su Nikola Jevtić i Nikola Kijac igrali jedan protiv drugog, a Jevtić je slavio sa 6:3, 2:6, 6:3.

U finalu su snage odmerili Jevtić i Jović, a Nikola Jevtić, koji je bio postavljen za prvog nosioca, bio je bolji u izuzetno teškom susretu – 7:5, 6:7, 7:6. Nikoli je ovo treći Tennis Europe trofej ove godine.

Predstavnika smo imali i u finalu dublova. Luka Stefanović i njegov partner, domaći teniser Damjan Popovski, izgubili su u borbi za titulu od Makedonaca Jankulovskog i Radonjanina – 7:5, 6:2.

53° TORNEO AVVENIRE

Na turniru u italijanskom Milanu srpska teniserka Elena Milovanović igrala je polufinale. Elena je bila postavljena za četvrtu nositeljku, a na korak od finala zaustavila ju je sedma favoritkinja, Čehinja Darja Vidmanova – 4:6, 6:4, 7:5.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Elena Milovanović, Luka Stefanović, Nikola Jevtić, Srpske teniske nade, Teniseri, Teniserke, Turniri, Uroš Jović, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.