07/08/17 - 13:01h

TENISKE NADE (u14,u16): Tri titule, tri finala i sedam polufinala za srpske tenisere!

 

U nedelji za nama srpski juniori zabeležili su i više nego dobre rezultate na turnirima iz Tennis Europe kalendara.


Petar Teodorovic i Marko Topo

40. LBS Müller Junior Cup Ulm

Turnir u Nemačkoj igrao se u konkurenciji do 14 i do 16 godina.

Što se tiče singla, Petar Teodorović bio je finalista turnira za dečake do 14 godina. Bio je postavljen za šestog nosioca, a u borbi za trofej poražen je od prvog, Antona Aržankina iz Rusije – 6:1, 6:1.

Na turniru za devojčice do 14 godina, Fatma Idrizović je nastupala u polufinalu. Iako je bila prva nositeljka na takmičenju, Fatma nije uspela da se izbori za finale. Bolja od nje bila je Britanka Andrea Pineda – 6:1, 6:1.

U konkurenciji dublova Petar Teodorović i Marko Topo osvojili su trofej. Petru je ovo druga titula sa Tennis Europe turnira, a Marku treća.

Lea Rupnjak je nastupala u paru sa turskom teniserkom Čelzi Fontenel, a uspele su da dođu do polufinala.

EMINENT PODGORICA OPEN 2017

Na turniru u Crnoj Gori najbolji rezultat ostvarila je Anđela Vidović, koja je u paru sa Kineskinjom Hoi Ki Dženi Vong osvojila trofej u konkurenciji dublova. U istom delu takmičenja, Anđela Lopičić je igrala finale, a Andrea Mrvić polufinale.

Finalistkinju smo imali i u singlu. Nevena Kolarević je bila šesti nosilac, ali u finalu nadigrala Kineskinja Hoi Ki Dženi Vong, koja je uspela da dođe do duple titule. Anđela Lopičić je igrala u polufinalu.

CRNA REKA Open 2017

Na turniru u Makedoniji za dečake i devojčice do 16 godina, Lazar Radenković je osvojio trofej u dublu. Igrao je u paru sa Bugarinom Mariom Radevim, a Lazaru je ovo prva evropska titula!

U singlu su naši predstavnici igrali tri polufinala. U muškoj konkurenciji Luka Stefanović i Nikola Jevtić, a u konkurenciji devojčica Senka Deletić.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Anđela Lopičić, Anđela Vidović, Fatma Idrizović, Lea Rupnjak, Luka Stefanović, Marko Topo, Nevena Kolarević, Nikola Jevtić, Petar Teodorović, Senka Deletić, Srpske teniske nade, Srpski teniski talenti, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.