27/06/17 - 12:06h

TENISKE NADE (u14): Beograd, Novi Sad i Vrnjačka Banja dobili nove šampione

 

U prethodnih nekoliko dana turniri II kategorije za dečake i devojčice do 14 godina, u organizaciji TSS-a igrani su u Beogradu, Novom Sadu i Vrnjačkoj Banji.


Lana Stanisic i Maja Miscevic

OP Novog Sada, devojčice u14

Na Otvorenom prvenstvu Novog Sada, igranom na terenima TK Vojvodina najbolja je bila Mirjana Jovanović iz novosadskog kluba Internacional. Trinaestogodišnjakinja je u finalu savladala drugu nositeljku, Nađu Vajagić sa 3:6, 6:2, 6:2 i pokazala da je u odličnoj formi, pošto je pre oko nedelju dana osvojila svoj prvi trofej u konkurenciji do 16 godina.

Treće mesto na ovom takmičenju osvojile su Danijela Danilović i Dejana Todorović.

OP Vrnjačke Banje, devojčice i dečaci u14

Turnir je igran u Novom Selu nadomak Vrnjačke Banje, a pobednici su Lazar Danić i Neda Milenković.

Danić je u finalu savladao imenjaka Lazara Bojovića sa 6:1, 7:5, dok je Neda bila bolja od Lene Milanović 6:3, 2:6, 6:3.

Lazar je bio postavljen za prvog nosioca, a Neda je bila treća favoritkinja.

Treće mesto osvojili su Nevena Janošević i Natalija Topalović kod devojčica, a Mateja Milošević i Haralampije Toskić kod dečaka.

OP Beograda, dečaci u14

Najbolji na terenima TK Topako bio je Mihailo Savić, član TK Đukić.

On je u finalu savladao kineskog tenisera Liu Lea sa 6:1, 7:6. Koliko je jaka ‘delegacija’ koja je stigla iz Kine, govori i činjenica da su i treće mesto osvojili njihovi teniseri – Ziheng He i Junhan Jiang.

OP Beograda, devojčice u14

Na terenima TK Classics najbolja je bila Lana Stanišić.

U borbi za trofej nadigrala je Maju Miščević sa 6:2, 6:2, a do titule je došla bez izgubljenog seta. Treće mesto osvojile su Andrea Obradović i Lena Karlovčan.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Danijela Danilović, Lana Stanišić, Lazar Danić, Maja Miščević, Mihailo Savić, Mirjana Jovanović, Nađa Vajagić, Neda Milenković, Srpske teniske nade, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.