20/06/17 - 10:35h

TENISKE NADE (u12): Dominacija Srba u Prijedoru, titule za Ludoškog, Šuvirdjonkovu i Dimitrijevića

 

Srpski teniseri Zoran Ludoški, Darja Šuvirdjonkova i Lazar Dimitrijević doputovali su iz Prijedora sa trofejima.


Zoran Ludoski

Na Tennis Europe takmičenju u susednoj Bosni i Hercegovini takmičili su se dečaci i devojčice u konkurenciji do 12 godina.

Zoran Ludoški, koji je Tenis Uživo igrač meseca maja i čiji intervju možete pročitati ovde, došao je do svog trećeg Tennis Europe trofeja u razmaku od samo nekoliko nedelja.

Na putu do finala naš teniser izgubio je samo set, a u borbi za titulu savladao je Austrijanca Nikolu Koglera sa ubedljivih 6:0, 6:1.

Do četvrtfinala singla stigao je naš Lazar Dimitrijević, koji je kući doneo trofej u dubl konkurenciji. Igrao je u paru sa Bosancem Edinom Mulalićem, a u finalu su nadigrali austrijsku kombinaciju Kogler/Has – 6:3, 6:1.

Najbolja u konkurenciji devojčica na ovom takmičenju bila je Ruskinja koja igra pod zastavom Srbije, Darja Šuvirdjonkova. Devojčica koja je pre nekoliko dana napunila 12 godina osvojila je četvrtu Tennis Europe titulu.

U pet mečeva Darja je izgubila devet gemova, a u finalu je bila bolja od Japanke Čisato Kanemaki – 6:0, 6:0!

Anđela Lazarević je došla do četiri najbolje, ali je u polufinalu bolja od nje bila upravo Kanemaki – 6:0, 6:1.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Anđela Lazarević, Darja Šuvirdenkova, Lazar Dimitrijević, Srpske teniske nade, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti, Zoran Ludoški


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.