29/05/17 - 12:36h

TENISKE NADE (u12): Branku Đuriću novi trofej, Šuvirdjonkova odlična u Sloveniji

 

Branko Đurić i Zoran Ludoški donose trofeje iz Makedonije, dok su Darja Šurvidjonkova i Tijana Sretenović stale na korak do titule u SLoveniji.


Branko Djuric

BITOLA OPEN 2017

Na turniru u Makedoniji za devojčice i dečake do 12 godina, Branko Đurić osvojio je dva trofeja i sada ih ima ukupno osam sa Tennis Europe takmičenja.

Branko je jedan od naših najboljih mladih tenisera, a svojim rezultatima svakog dana pokazuje da bi mogao da izraste u veliku tenisku zvezdu.

U finalu takmičenja u Makedoniji je sa ubedljivih 6:1, 6:1 savladao Bugarina Dimitra Penčeva. Samo osam gemova izgubio je Branko na ovom turniru, a odigrao je pet mečeva.

Trofej u dublu osvojio je u paru sa Zoranom Ludoškim, koji takođe pravi odlične rezultate. Teniseru koji još uvek nije napunio 12 godina ovo je drugi trofej sa Tennis Europe takmičenja. Branko i Zoran su u finalu dublova sa 6:1, 6:2 nadigrali bugarsku kombinaciju Penčev – Georgiev.

10.Luka Koper Junior Open-International Junior Tennis Championships

Darja Šuvirdjonkova i Tijana Sretenović igrale su u finalu dubla na takmičenju u Sloveniji. Do trofeja, nažalost, nisu uspele da dođu jer ih je u finalu sa 6:2, 6:4 savladala hrvatsko-slovenska kombinacija Tena Rajki i Leontina Stojanović.

Darja je igrala u polufinalu singla, a bolja od nje bila je Rumunka Maria Dačiana Ćubotaru – 6:4, 6:2.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Branko Đurić, Darja Šuvirdenkova, Srpske teniske nade, Teniseri, Teniserke, Tijana Sretenović, Turniri, Vesti, Zoran Ludoški


Komentari: 1

 
Ivan June 2, 2017 Odgovori

Bravo Branko!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.