01/02/12 - 17:58h

Teniserke optimistične: Iz Belgije u polufinale Fed Kupa!

 

Srpske teniserke uverene su da mogu da pobede Belgijanke u polufinalu Fed Kupa. Mečevi se igraju 4. i 5. februara, a naša reprezentacija je već par dana na okupu i vredno treniraju kako bi se navikle na podlogu u Belgiji.

Aleksandra Krunić i Bojana Jovanovski

Jelena Janković kaže da uvek razmišlja pozitivno i da se nada najboljem. Belgijanke će imati prednost u vidu publike, ali je Jelena sigurna da će i naša ekipa imati podršku. Ekipa je mlada, ali motivisana i Jankovićeva veruje da će devojke dati sve od sebe, jer žele u polufinale.

Bojana Jovanovski istakla je da i podloga više odgovara protivnicama, ali da imaju vremena da se naviknu i da će dati sve od sebe kako bi što bolje odigrala mečeve koji je očekuju. Što se domaće publike tiče, Bojana je sigurna da će im oni biti dodatna motivacija za pobedu protiv Belgijanki.

Aleksandra Krunić veruje da će ovo biti ‘naša godina’. Kaže da joj je podloga mnogo čudna, prvog dana je bila previše brza, drugog dana spora, ali da će imati vremena da se naviknu. Žao joj je što Ana Ivanović nije sa njima, ali veruje i u pobedu bez nje. Mlada teniserka kaže da je spremna da da sve od sebe za prolazak u polufinale, a i ne samo to, već se nada da će ponoviti uspeh srpskih tenisera koji su 2010. osvojili Dejvis Kup.

Mlada Natalija Kostić koja je prvi put u Fed Kup timu izjavila je da joj je čast čak i da bude na klupi. Atmosfera je fantastična, devojke se odlično slažu, i Kostićeva veruje da će baš ta dobra atmosfera biti ključna za pobedu u četvrtfinalu Fed Kupa.

( Tenis Uživo, Tamara Popov )

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Fed kup, Jelena Janković, Srpski teniski talenti, Teniserke


Komentari: 1

 
ted February 4, 2012 Odgovori

pametne devojke.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.