31/12/11 - 16:51h

Srećne praznike svojim čitaocima želi Tenis Uživo!

 

Za kraj 2011 godine, prve godine našeg postojanja, želimo da se zahvalimo svim našim čitaocima. Tek smo na početku jednog dugog puta, ali nećemo stati. Pred nama je 2012 u kojoj ćemo, nadamo se, imati priliku da ispratimo takodje mnogo turnira na kojima će naši teniseri imati glavnu ulogu.

Novak Djoković, Abu Dabi

Upravo smo imali priliku da ispratimo zadnji turnir ove godine, koji je ujedno i uvertira u turnire koji su na programu u januaru 2012 godine. Naš jedini predstavnik je bio Novak Djoković. I na ovom turiniru je pokazao da je trenutno u izuzetnoj formi, u kojoj malo igrača može da mu parira. Osvojio je ovaj turnir veoma lako i svima jasno dao doznanja da će i u 2012 dati sve od sebe da ponovo osvoji što više turnira i da 2012 godinu završi takodje na prvom mestu ATP rang liste.

Želje ostalih tenisera smo vam već naveli u prethodnim tekstovima, a najnoviju dan pred novu godinu izrekao je Viktor Troicki. Njegova želja za 2012 glasi ovako:

Viktor Troicki

Viktor Troicki

„Prvi cilj biće mi da se vratim u Top 20, a onda i da se izborim za mesto među deset najboljih na svetu. Ipak, najveća želja mi je da na Olimpijskim igrama u Londonu odigram što bolje i da osvajanjem medalje ostvarim dečački san. Čvrsto verujem da to mogu“.

Mi želimo našim teniserima i teniserkama da u 2012 godini pre svega nemaju zdravstvenih problema, a rezultati će doći sami po sebi, uz malo sreće u nekim mečevima, i ukoliko bude bilo uloženo dovoljno truda, a oni će se sigurno truditi.

Vama, našim vernim čitaocima, želimo da u radosti i miru provedete Novogodišnje i Božićne praznike i da sledeću godinu budete uz nas kako bi mogli da pratite uvek svoje ljubimce u svetu tenisa u direktnim prenosima na našem sajtu!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   ATP Rang Lista, Egzibicioni meč, London 2012, Novak Djoković, Olimpijske igre, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.