12/02/12 - 07:28h

Srbija- Švedska live prenos – Gledajte direktan prenos (14:00)

 

Treći dan, dan odluke. Srbiji je potrebna još jedna pobeda da bi se plasirala u 2 kolo Dejvis kupa, a Švedskoj 2 pobede. Naravno naši reprezentativci su bliži trijumfu i favoriti su današnjim mečevima. Direktne prenose tih mečeva možete pratiti na našem sajtu!

Live prenos počinje za


[ad#bet365-480×60-tennis-live-betting-banner]

Malo neočekivano švedjani su uspeli da trijumfuju u dublu i tako zadrže šanse za pobedu u ovom duelu sa Srbijom. No ipak, sutrašnji mečevi su više nego jasni ko je favorit u njima i ko ima realno veće šanse za prolazak u četvrtfinale ovog takmičenja.

Prvi na teren, oko 14:00, izlazi Janko Tipsarević i ima prvu meč loptu da reši ovaj duel. Za protivnika ima Mihaela Rideršteda i apsolutni je favorit u ovom duelu. Naravno da ne sme da već misli da je meč rešen već da zaigra maksimalno skoncentrisano i da donese Srbiji bod vredan plasmana u naredno kolo.

Švedska- Srbija, Dejvis kup 2012

U slučaju da on ne uspe da pobedi, na teren će izaći Viktor Troicki i igraće protiv Prpića. No do toga ne očekujemo da će doći, ali i ako dodje Viktor ne samo da može, već mora da pobedi Prpića jer poraz bi značio senzaciju i eliminaciju naše reprezentacije iz Dejvis kupa.

Ne želimo da završimo negativno ovaj tekst već vas pozivamo da uz direktan prenos na našem sajtu navijate za naše tenisere i sa njima proslavite pobedu i plasman u četvrtfinale Dejvis kupa gde za protivnika imamo reprezentaciju Češke.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Dejvis Kup, Direktan prenos, Hale, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Srbija- Švedska, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki, Čair


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.