19/04/15 - 15:32h

Srbija – Paragvaj live prenos (oko 13h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska Fed kup reprezentacija za vikend igra plej-of meč za popunu Svetske B grupe! Duelom Aleksandre Krunić i Veronike Kepede Rojg startuje meč u subotu od 13h, a nakon njih dve na teren će izaći Ana Ivanović i Monserat Gonzales. U nedelju od 13 časova sastaće se Ivanović – Rojg, a posle njih Krunić – Gonzales, dok su za dubl meč prijavljene Jelena Janković i Ivana Jorović za Srbiju i Veronika Kepede Rojg i Monserat Gonzales za Paragvaj.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Fed kup reprezentacija Srbije je do duela sa Paragvajem došla pobedama u Budimpešti nad reprezentacijama Austrije, Mađarske i Hrvatske. U ovom susretu će, za razliku od prošlog okupljanja, naš tim predstavljati i Jelena Janković i Ana Ivanović, uz Aleksandru Krunić i Ivanu Jorović, koje su i najzaslužnije za plasman u ovaj plej-of.

Fed kup reprezentacija Paragvaja je do plej-of susreta sa Srbijom došla pobedama u američkoj zoni nad Bolivijom, Meksikom, Venecuelom i Brazilom. Za Paragvaj će u novosadskom Spensu nastupati Veronika Sepeda Rojg, Monserat Gonzales, Sara Himenez i Kamila Đangreko Kampiz.

Fed kup timovi Srbije i Paragvaja do sada se nisu sastajali.

Fed kup tim Srbije

Fed kup tim Srbije

Pratite mečeve iz Novog Sada i navijajte za reprezentaciju Srbije!

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, Fed kup, Ivana Jorović, Jelena Janković, Srbija-Paragvaj, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.