03/02/16 - 13:34h

Slatko iznenađenje: Kad Novak oseti Stefanovu podršku (Video)

 

Ovogodišnji Australijan Open protekao je u dominaciji srpskog tenisera Novaka Đokovića. Očekivano, dominacija se nastavlja i u 2016. godini. Nakon osvajanja šeste titule na prvom Gren slemu sezone, Novak je tradicionalno sa Džimom Kurijerom uz gormoglasnu publiku realizovao intervju. Od ovacija skoro da intervju nije mogao da se održi. Podrška se osećala u Melburnu, ali je jedan navijač Novaku posebno ukrao srce. Pogađate, reč je o malom Stefanu.

Izvor: AP

Izvor: AP

Gledali ste kako to izgleda kada maleni naslednik u porodici Đokovića bodri svog tatu (ili mamu) dok se bori za prestižni trofej. A sada je u Melburnu došao na red da i Novak vidi taj video klip koji je postavila na društvene mreže njegova supruga Jelena.

Videvši kako je njegov miljenik bio verni posmatrač ovog velikog finala, i Novak nije ostao ravnodušan. Njegovo lice se ozarilo, i sam je rekao da nije pre toga video ovaj klip. Razneženo je prokomentarisao kako će nastojati da u budućnosti obezbedi Stefanu da što je više moguće prati njegove mečeve.

Roditeljska ljubav je najveća, i ovde se to pokazalo. Sport donosi mnogo trofeja. Ali ovaj mališa koji ga čeka kod kuće, ne može da se izmeri ni sa jednim trofejom.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Australian Open 2016, Grend Slem, Novak Djoković, Tenis Video, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.