03/02/16 - 19:24h

Sjajna vest za tenis: Delpo se vraća!

 


Huan Martin Del potro je obradovao teniski svet objavom da će se uskoro vratiti ovoj igri. Argentinac će učestvovati na turniru u Delrej Biču koji počinje 15-og februara.

Juan-Martin-Del-Potro

Juan-Martin-Del-Potro


Del Potro se javnosti obratio video snimkom u kojem je obelodanio da se konačno vraća na teren.

U junu prošle godine je obavio operaciju levog ručnog zgloba i naveo je da će se vratiti tenisu samo ako ne bude više osećao bol i bude u perfektnoj fizičkoj kondiciji.

Poslednji meč je odigrao protiv Vaseka Pospišila prošle godine u Indijan velsu.

Želim da vas pozdravim i iskoristim priliku da vam saopštim lepe vesti. Dugo sam čekao na ovaj trenutak. Ponovo ću igrati tenis, na turniru u Delrej Biču koji počinje 15-og februara. Obećao sam da ću se vratiti u januaru ili februaru, a danas to potvrđujem. Želeo sam da potvrdim sreću koju osećam zbog saznanja da ću igrati posle tako dugog vremena. Prošao sam tolio teških trenutaka, teških dana…čak me je to nateralo da pomislim o povlačenju iz tenisa. Ipak, imam sreću da budem okružen dobrim ljudima. nisu mi dozvolili da klonem duhom, bili su tu za mene u pravom trenutku da me podrže i pomognu da prošem kroz najteži period karijere. Ohrabrili su me i odvratili od ideje o povlačenju. Neću ih imenovati jer ih ima puno, verovatno bi nekog zaboravio. Ali, oni će se prepoznati. Sama činjenica da ću ponovo staviti reket u torbu, zakoračiti na teren, pogledati u nebo i prekrstiti se -- čini me neizmerno srećnim.

Znam da ste svi nestrpljivi da me vidite kako igram. Molim vas da budete strpljivi, ovo će biti moj prvi turnir posle dugo vremena. I povratak na Tur je takođe deo rehabilitacije. Pomoći će mi da treniram sa najboljim igračima i igram mečeve, kako bi kroz napredak rehabilitacije napredovao i na turu. To su moji sledeći koraci. Još uvek nisam odlučio koliko ću turnira igrati, zavisiće od mog zdravlja i kondicije. Bolja vremena dolaze za mene, i želeo bih da ih podelim sa svima vama koji me podržavate, na fejsbuku, tviteru i na druge načine. Veliko je dostignuće što sam uopšte uspeo da ponovo kročim na teniski teren. Nadam se da će i povratak biti uspešan. Još jednom hvala svima na podršci -- rekao je Del Potro.

Pogledajte i video snimak u kojem je popularni “Delpo” najavio povratak.

Anuncio de regreso

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Huan Martin Del Potro, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.