03/01/13 - 10:03h

Sergej Stahovski otkrio da je Serbia open otkazan!

 

Ukrajinski teniser Sergej Stahovski otkrio je na društvenoj mreži Tviter da se turnir u Beogradu ove godine neće održati. Iz Femili sporta saopštenja nije bilo, a u kalendaru na zvaničnoj internet stranici ATP-a još uvek piše 30.04 – Belgrade.

Serbia Open

Dragi moji fanovi, velika je šteta što ove godine u Beogradu neće biti Serbia open turnira. Ova nedelja će ostati prazna. Nadam se da će tako biti samo ove sezone. – napisao je Stahovski na svom tviter profilu.

Serbia open je jedini ATP turnir koji se održava u Srbiji, a pre nekoliko meseci, po završetku prošlogodišnjeg turnira, već se pisalo o njegovom gašenju i prodaji licence Špancima.

Što se mene tiče, ovaj turnir može da se ugasi, ali i da opstane. Dosta sam sebe uložio u sve ovo i mislim da je našoj zemlji potrebno ovako nešto. Smatram da treba da imamo podršku države kako bi on opstao. – izjavio je tada direktor turnira Goran Đoković.

Prošlogodišnji turnir je prošao veoma nezapaženo, jer na njemu nije bilo najboljih srpskih tenisera. Prvi nosilac bio je tada 38. teniser sveta, Pablo Anduhar. Posetioci su se pritom žalili i na visoke cene ulaznica.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Beogradu, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
olgica petrovic ristic January 4, 2013 Odgovori

zalosno, prava steta? Ali, ne moze samo osnivac turnira da ulaze sve, a da drzava samo ubire plodove. Gde to ima? Pa i nije cudo, kod nas sve sto je dobro, mi se potrudimo da brzo nestane. Sta ce te, kad smo takvi????

 
Milan January 6, 2013 Odgovori

To je poledica javnog podrzavanja Tadića od strane starog Djokovica u predizbornoj kampanji.Javno se ukljucio u predizbornu hajku naravno bespotrebno i sad očekuje od Tome da mu da pare.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.