28/04/12 - 18:41h

Serbia Open: Bozoljac, Ćaćić i Zekić prošli u drugo kolo kvalifikacija!

 

Ilija Bozoljac, Nikola Ćaćić i Miljan Zekić plasirali su se danas u drugo kolo kvalifikacija za turnir koji u ponedeljak počinje u Beogradu. Srbija je u kvalifikacijama imala deset predstavnika, ali su samo njih trojica uspeli da prođu prvu prepreku do glavnog žreba.

Ilija Bozoljac

Miljan Zekić je sa 2:1 savladao Rumuna Petru-Aleksandra Lunćana, 440. tenisera sveta. Nikola Ćaćić je takođe igrao protiv igrača iz Rumunije, Mariusa Ćopila, i savladao ga u dva seta. On trenutno zauzima 258. poziciju na ATP listi i bio je postavljen za osmog nosioca na ovom kvalifikacionom turniru. Ilija Bozoljac je igrao protiv zemljaka Vladimira Obradovića i pobedio ga sa 2:0.

Marko Rajić, Miki Janković, Peđa Krstin, Đorđe Đoković, Saša Stojisavljević, Vladimir Obradović i Boris Conkić nisu iskoristili šansu da se nađu u glavnom žrebu turnira, u kom za sada imamo samo dva predstavnika – Dušana Lajovića i Marka Đokovića.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP u Beogradu, Djordje Djoković, Dušan Lajović, Ilija Bozoljac, Marko Djoković, Srpski teniski talenti, Teniseri, Turniri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.