21/01/15 - 16:03h

Rodžera ujela pčela tokom meča drugog kola?

 

Švajcarski teniser Rodžer Federer izborio je plasman u narednu rundu takmičenja, ali je u toku meča imao izvesnih problema sa prstima na ruci.

Rodzer

Rodzer

Federer je trijumfovao u duelu protiv Italijana Simonea Bolelija 3:6, 6:3, 6:2, 6:2. Švajcarac je pružao slabu partiju u prvom setu, a razlog za to su i problemi koje je imao sa prstima na jednoj ruci, zbog čega je Federer i zatražio medicinski tajm-aut. Nije tačno znao šta je u pitanju, ali je postojala mogućnost da ga je ujela pčela.

Ne znam u čemu je problem, stvarno je čudno. Peče me vrh prsta. Zaista sam se osećao čudno i tokom tri-četiri gema je to trajalo. Osećaj je bio kao da mi je prst utrnuo i otekao, kao da me je ubola pčela, nikad nisam osetio sličan bol ranije. U jednom trenutku je bol nestao, ali sada to osećam ponovo, ali ne mogu da opišem“, rekao je švajcarski teniser.

Rodžer Feder će u trećem kolu igrati protiv Italijana Andreasa Sepija, koji je Francuza Žeremija Šardija pobedio sa 7:5, 3:6, 6:2, 6:1.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Australian Open, Australijan Open 2015, Drugo Kolo, Grend Slem, Rang Lista, Rodžer Federer, Teniseri, Turniri, Vesti, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.