25/05/23 - 15:18h

RG: Žreb srpskih tenisera

 

Petorica srpskih tenisera igraće u glavnom žrebu Rolan Garosa.


Izvor: Zimbio

Žreb Novaka Đokovića pogledajte OVDE.

Miomir Kecmanović postavljen je za 31. favorita i prvi rival biće mu kvalifikant ili laki luzer. I u drugoj rundi mogao bi da zaigra protiv kvalifikanta/laki luzera ili dobitnika vajld karte Đovanija Perikardija. U trećem kolu mogao bi da ga čeka šesti nosilac Holger Rune, a u osmini finala deveti Tejlor Fric. U istoj četvrtini žreba je četvrti favorit Kasper Rud, a u polovini Danil Medvedev, drugi nosilac.

Dušan Lajović je u istoj četvrtfini žreba i startuje protiv Žižena Žanga, a u drugom kolu bi ga čekao 25. kosturaš Botik van de Zandšulp. U nastavku bi igrao protiv Kaspera Ruda, a ako bi prošao i tu prepreku, u osmini finala čekao bi ga Tomi Pol ili Jan-Lenard Štruf. U četvrtfinalu bi mogao da se sastane sa Runeom ili Fricom, a u polufinalu sa Medvedevim.

Laslo Đere igra u četvrtini Novaka Đokovića i njih dvojica mogli bi da se sastanu u četvrtfinalu. Đere bi pre toga morao da savlada Andreja Rubljova na startu, a nakon toga i Korentina Mutea, Bena Šeltona, Karena Hačanova…

Prvi protivnik Filipa Krajinovića biće 12. nosilac Frensis Tijafo, a nakon toga Aleksej Popirin ili kvalifikant/laki luzer. U trećoj rundi mogao bi da se sastane sa Aleksandrom Zverevim, a u osmini finala sa Janikom Sinerom ili Grigorom Dimitrovim. U četvrtfinalu mogao bi na put drugom favoritu Danilu Medvedevu, a potom i četvrtom Kasperu Rudu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.