12/11/15 - 20:01h

Poznati hitmejker Redfoo o Novaku: “Novak je sjajna ličnost!”

 

Ako ste jedna osoba od onih koji ne slušaju samo muziku “na ćirilici”, kako naš narod često kaže, onda vam je vrlo verovatno poznato ime grupe LMFAO. Oni su pravi hitmejkeri. Verovatno ste čuli neke od njihovih pesama kao što su: Party Rock Anthem, Sexy And I Know It, Sorry For Party Rocking… Još jedan razlog zbog koga ste možda čuli za ovu grupu i frontmena Redfoo-a jeste njegova emotivna veza sa poznatom teniserkom Viktorijom Azarenkom.

Redfoo

U jednom od intervjua koje je dao, Redfoo-a su pitali, s obzirom na njegovu povezanost sa tenisom, da li je čuo za Novaka Đokovića i da li prati tenis generalno.

“Da, da, naravno da gledam i pratio sam. A sretao sam više ljudi iz Srbije. Međutim, Novaka Đokovića sam zaista upoznao i mislim da je sjajan uzor u Srbiji jer je jedan od najvećih takmičara u istoriji sporta i sjajan je momak. On je svetski broj 1 u tenisu, sjajna je ličnost, duhovit je, vredan, ljubazan  i veoma privržen fanovima, a sada ima i divnu porodicu. Sjajna je osoba i mislim da na odličan način predstavlja Srbiju. Pozdrav za sve tamo!”, rekao je u svom stilu Redfoo.

Novak i Redfoo

Verovatno ste imali prilike da vidite ovog velikog šoumena u boksu Viktorije Azarenke dok je ona blistala na terenu. Pesma Party Rock Anthem je jedna od 5 najuspešnijih pesama na Bilbordovoj listi svih vremena, što dovoljno govori o LMFAO sastavu. Novače, svi te hvalimo ovih dana. Hvalospevi će se nizati i dalje jer si to zaslužio i te kako! Ponosni smo!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Vesti, Viktorija Azarenka, Zanimljivosti


Komentari: 1

 
Mirko November 12, 2015 Odgovori

Covek sve lepo ojasnio.Svaka mu na mestu.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.