02/11/15 - 10:00h

Počinje masters u Parizu! (Pregled nedelje+video)

 

Da, poslednji masters turnir u sezoni 2015. upravo je počeo. Da li je moguće da smo skoro na samom kraju sezone, ne još uvek kalendarski, ali turniri dobijaju uveliko epiloge?! Na velika vrata ponovo se vraća Novak Đoković nakon nekoliko dana pauze. Biće vrlo uzbudljivo. Tu je takođe i WTA turnir u Kini, Huajin.

Tenis

Novak Đoković će do kraja sezone braniti i masters u Parizu i prošlogodišnju titulu koja mu je pripala u Londonu. Prošle sezone, Nole je u finalu Pariza savladao Miloša Raonića sa ubedljivih 2-0. Novak je osvojio titulu i 2013. godine, protiv Španca Davida Ferera. Takođe je u ovom meču imao maksimalan učinak. Na startu mastersa, Nole je slobodan.

Viktor Troicki ukrstiće reket sa Džekom Sokom, Amerikancem. Pored Viktora, Dušana Lajovića gledaćemo takođe u meču protiv Nikolasa Mauta, francuskog tenisera. U dubl konkurenciji igraće Nenad Zimonjić i Marčin Matkovski koji su slobodni u prvom kolu. I Viktor će igrati dubl sa Brazilcem Tomasom Belučijem. Protivnici su im dubl tandem Kureši-Simon.

Od trećeg novembra počinje i turnir u ženskoj konkurenciji u Kini, Huajinu. Žreb još uvek nije poznat u celosti, ali ne brinite, bićete obavešteni kada se to obelodani.

Budite uz Tenis Uživo. Trudićemo se da dobijete informacije u pravo vreme. Svi ćemo zajedno uživati u odličnom tenisu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dubl igrač, Masters, Masters u Parizu, Miloš Raonić, Nenad Zimonjić, Novak Djoković, Tenis Video, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.