13/12/14 - 19:05h

PL: Nole ubedljiv protiv Monfisa, Rojalsi pobedili Ejsise

 

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, savladao je Gaela Monfisa u duelu njegovog tima UAE Rojals sa Mikromaks Indijan Ejsisima u okviru Međunarodne teniske Premijer lige. Novak je pobedom od 6:0 potvrdio pobedu svog tima, koji je slavio sa 29:15.

Novak Djokovic slavi

Photo by TenisUzivo.com

Novak se UAE Rojalsima pridružio na turniru Nju Delhiju, a ovo je prvi meč koji je dobio. Sa ubedljivih 6:0 pobedio je Gaela Monfisa iz Mikromaks Indijan Ejsisa, a njegovi Rojalsi su u ukupnom rezultatu bili bolji od Ejsisa sa 29:15.

Pre nego što su ova dva momka izašla na teren, odigrano je četiri meča, a rezultat je bio 23:15 za UAE Rojalse. Iako je Ana Ivanović iz Mikromaks Indijan Ejsisa u prvom meču pobedila Kristinu Mladenović, Rojalsi su dominirali u ostalim duelima – Nenad Zimonjić i Kristina Mladenović su pobedili Rohana Bopanu i Sanju Mirzu, pa je Ziki u paru sa Novakom savladao Bopanu i Monfisa, da bi zatim Ivanišević bio bolji od Piolina.

Međunardona teniska Premijer liga je ustvari teniska egzibicija, u kojoj se ne primenjuju uobičajena pravila ove igre. Postoje četiri tima, nazvana po gradovima koji će biti domaćini, dakle Manila Meveriks, Singapur Slemers, Mikromaks Indijan Ejsiz i UAE Rojals.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Gael Monfis, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.