11/12/14 - 18:39h

PL: Nole izgubio od Conge, Rojalsi ipak vode protiv Meveriksa

 

Novak Đoković izgubio je u taj-brejku od Žo-Vilfreda Conge. Francuz je slavio sa 6:5 (8:4) protiv najboljeg tenisera sveta u duelu njihova dva tima, UAE Rojalsa i Manila Meveriksa, u okviru Međunarodne teniseke Premijer lige.

Novak Djokovic

Novak Djokovic

Ovo je četvrti turnir Međunarodne teniske Premijer lige, a igra se u Dubaiju, gde su ‘domaćini’ UAE Rojalsi, za koje igra najbolji teniser sveta, Novak Đoković. U prvom duelu, koji je trenutno na programu, Rojalsi se bore protiv Manila Meverikse, a njigov igrač, Žo-Vilfred Conga savladao je Đokovića sa 6:5.

Ipak, Rojalsi i dalje vode, sa 16:14, jer je nešto ranije Goran Ivanišević savladao Marka Filipusisa, a Karolina Voznjacki Kirsten Flipkens. Ostalo je da se igraju još dubl mečevi – Nenad Zimonjić i Kristina Mladenović igraće protiv Daniela Nestora i Flipkens, pa će Ziki i Čilić izaći ‘na megdan’ Congi i Nestoru.

Međunardona teniska Premijer liga je ustvari teniska egzibicija, u kojoj se ne primenjuju uobičajena pravila ove igre. Postoje četiri tima, nazvana po gradovima koji će biti domaćini, dakle Manila Meveriks, Singapur Slemers, Mikromaks Indijan Ejsiz i UAE Rojals.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti, Žo-Vilfred Conga


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.