08/12/14 - 16:06h

PL: Mladenović bolja od Ane, Mikromaksi gube od Rojalsa

 

Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da donese još jednu pobedu svom timu u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi. Ona je u taj brejku, sa 7:5 izgubila od Kristine Mladenović. Francuska teniserka donela je prvu pobedu svom timu UAE Rojals u današnjem duelu, a Anini Mikormaks Indijan Ejsisi gube sa 6:5.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Ana Ivanović i Kristina Mladenović otvorile su današnji duel svoja dva tima, Mikromaks Indijan Ejsisa i UAE Rojalsa. Nakon rezultata 5:5 njihov meč je završen u taj brejku koji je sa 7:5 dobila francuska teniserka.

Posle njih dve na teren su izašli Pit Sampras za Mikromaks i Goran Ivanišević za Rojalse, zatim će Bopana i Mirza igrati protiv Zimonjića i Mladenovićeve, pa će Federer, Sampras, Čilić i Zimonjić odmeriti snage u muškom singlu, dok će na kraju gledaoci imati priliku da gledaju spektakl – Rodžer Federer za Mikromakse protiv Novaka Đokovića za Rojalse.

Međunardona teniska Premijer liga je ustvari teniska egzibicija, u kojoj se ne primenjuju uobičajena pravila ove igre. Postoje četiri tima, nazvana po gradovima koji će biti domaćini, dakle Manila Meveriks, Singapur Slemers, Mikromaks Indijan Ejsiz i UAE Rojals.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.