04/12/14 - 11:02h

PL: Još jedna pobeda za Mikromakse, Ana bolja od Flipkens

 

Srpska teniserka Ana Ivanović donela je još jednu pobedu Mikromaks Indijan Ejsisu u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi. Ivanovićeva je sa 6:2 savladala Kirsten Flipkens iz Manila Meveriksa.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Ovo je drugi turnir Međunarodne teniske Premijer lige, a prvi u Manili pripao je ekipi Mikromaks Indijan Ejsi, koja je tamo zabeležila sve tri pobede, prekjuče je nastavila pobednički niz savladavši UAE Rojalse rezultatom 30:11, a juče imala i svoj prvi poraz, sa 24:23 savladali su ih Singapur Slemersi.

Danas su se sastali sa Manila Meveriksima, a prvi meč odigrali su Mark Filipusis iz Austrije i Francuz Sedrik Piolin. Filipusis je slavio sa 6:4 i doneo Meveriksima prve bodove u današnjem duelu, a zatim je Ana Ivanović sa 6:2 savladala Kirsten Flipkens i konačan rezultat dovela do 10:8 za Mikromaks Ejsise.

Međunardona teniska Premijer liga je ustvari teniska egzibicija, u kojoj se ne primenjuju uobičajena pravila ove igre. Postoje četiri tima, nazvana po gradovima koji će biti domaćini, dakle Manila Meveriks, Singapur Slemers, Mikromaks Indijan Ejsiz i UAE Rojals.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.