30/11/14 - 15:03h

PL: Ana poražena, njen tim nadigrao Zikijeve Rojalse

 

Srpska teniserka Ana Ivanović pretrpela je prvi poraz u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi! Bolja od naše teniserke bila je Francuskinja sprkog porekla Kristina Mladenović rezultatom 6:4. Ovim porazom počelo je loše za Mikromaks Indijan Ejsi tim, ali se u narednom meču sve preokrenulo, jer su Nenad Zimonjić i Kristina Mladenović za UAE Rojalse poraženi od para Sanja Mirza/Rohan Bopana, a Ziki je poražen i u muškom dublu, gde su od njega i Čilića bili bolji Monfis i Bopana. Posle svih odigranih mečeva tim Ane Ivanović je zabeležio i treću pobedu, dok je tim Nenada Zimonjića prvi put poražen. Konačan rezultat bio je 28:20 za Mikromaks Indijan Ejsi tim.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Duel između Mikromaks Indijan Ejsi tima i UAE Rojalsa počeo je upravo duelom Ivanović – Mladenović, gde se Francuskoinja mnogo bolje snašla, povela sa 5:1, Ana je uspela nekako da se vrati, ali nije bilo dovoljno, pa je prve poene svom timu donela teniserka srpskog porekla.

U drugom meču opet je teniser iz Srbije bio ne terenu, ali za suprtoni tim i opet je doživeo poraz. Nenad Zimonjić je u paru sa Kristinom Mladenović poražen od Sanje Mirze i Rohana Bopane. Nenad Zimonjić je još jednom bio na terenu, ali je poražen u paru sa Marinom Čilićem, od kombinacije Monfis, Bopana rezultatom 6:4.

U ostalim mečevima Mofis je bio bolji od Čilića sa 6:3, a Santoro od Ivaniševića sa 6:4.

Konačan rezultat bio je 28:20 za Mikromaks Indijan Ejsi tim.

Međunardona teniska Premijer liga je ustvari teniska egzibicija, u kojoj se neće primenjivati uobičajena pravila ove igre. Postoje četiri tima, nazvana po gradovima koji će biti domaćini, dakle Manila Meveriks, Singapur Slemers, Mikromaks Indijan Ejsiz i UAE Rojals.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Ana Ivanović, Dubl igrač, Mešoviti parovi, Nenad Zimonjić, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.