02/12/14 - 11:42h

PL: Ana pobedila za novi trijumf Mikromaksa, Ziki igrao i singl

 

Srpska teniserka Ana Ivanović zabeležila je pobedu u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi, a njen tim Mikromaks Indijan Ejsi zabeležio je još jednu pobedu, prvu u Singapuru, a drugu protiv UAE Rojals tima, ovoga puta rezultatom 30:11. Nenad Zimonjić igrao je dva dubl meča gde nije ostvario ni jednu pobedu, ali smo ga mogli videti i u singlu, jer je na polovini susreta Ivanišević – Santoro, zamenio tenisera iz Hrvtaske, ali je ipak i tu poražen.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Duel između Mikromaks Indijan Ejsi tima i UAE Rojalsa počeo je duelom Ane Ivanović i Kristine Mladenović, a Srpkinja je posle nedeljnog poraza u Manili, danas slavila sa 6:2. Nakon Ane i Kristine na teren su izašli Sanja Mirza i Rohan Bopana za Mikromakse i Nenad Zimonjić i Kristina Mladenović za Rojalse. Mikromaksi su opet slavili, a rezultat je bio 6:5 (8:5).

Treći duel odigrali su Gael Mofis i Džaziri, a Francuz je slavio sa 6:1. Četvrti meč trebalo je da igraju dva vetereana, Frabris Santoro i Goran Ivanišević. Oni su započeli meč, ali je zbog problema Hrvat morao da se povuče, a zamenio ga je Nenad Zimonjić, koji je nakod dugo vremena igrao singl, ali je zabeležio poraz – 2:6.

Poslednji meč odigrali su Rohan Bopana i Gael Monfis protiv Nenada Zimonjića i Marina Čilića. Mikromaks tim je pokazao svoju dominaciju i lako slavio na kraju sa 6:1, za konačnih 30:11.

Mikromaks tim do sada nema ni jedan poraz, jer je u Manili ostvario sve tri pobede, dok je danas na prvom meču u SIngapuru opet slavio, dok sa druge strane UAE Rojalsi imaju dve pobede iz Manile, a onda poraz od Mikromaksa u Manili i poraz od iste ekipe u prvom kolu Singapura.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Ana Ivanović, Dubl igrač, Mešoviti parovi, Nenad Zimonjić, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.