03/12/14 - 13:54h

PL: Ana izgubila od Serene, Slemersi vode protiv Mikromaksa

 

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je od Serene Vilijams na startu duela Mikromaks Indijan Ejsisa i Singapur Slemersa u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi. Amerikanka je bila bolja sa 6:4.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Ovo je drugi turnir Međunaredone teniske Premijer lige, a prvi u Manili pripao je ekipi Mikromaks Indijan Ejsi, koja je tamo zabeležila sve tri pobede, a juče je nastavila pobednički niz savladavši UAE Rojalse rezultatom 30:11.

Ana Ivanović i Serena Vilijams su otvorile današnji duel Mikromaks Indijan Ejsisa i Singapur Slemersa, a Serenina ekipa povela je sa 6:4 nakon ovog meča. Ostalo je da se igra još dva meča. U muškom singlu sastaće se Monfis (Mikromaks) i Berdih (Slemers), u dublu Bopana i Monfis na jednoj strani, a Hjuit i Kirgios na drugoj.

Međunardona teniska Premijer liga je ustvari teniska egzibicija, u kojoj se ne primenjuju uobičajena pravila ove igre. Postoje četiri tima, nazvana po gradovima koji će biti domaćini, dakle Manila Meveriks, Singapur Slemers, Mikromaks Indijan Ejsiz i UAE Rojals.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Serena Vilijams, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.