13/12/14 - 17:22h

PL: Ana bolja od Mladenović, Mikromaksi poveli protiv Rojalsa

 

Srpska teniserka Ana Ivanović je u taj-brejku savladala Francuskinju Kristinu Mladenović i donela prvu pobedu svom timu Mikromaks Indijan Ejsisima, u današnjem duelu sa UAE Rojalsima u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Ana Ivanović i Kristina Mladenović otvorile su današnji duel svoja dva tima, Mikromaks Indijan Ejsisa i UAE Rojalsa. Nakon rezultata 5:5 njihov meč je završen u taj brejku koji je sa 8:7 dobila srpska teniserka.

Posle njih dve na teren izlaze Sanja Mirza i Rohan Bopana za Mikromakse i Nenad Zimonjić i Kristina Mladenović za Rojalse, zatim će Bopana i Monfis igrati protiv srpske kombinacije, Nenada Zimonjića i Novaka Đokovića, dok će za kraj gledaoci imati priliku da gledaju muške singlove – Piolin protiv Ivaniševića i Monfis protiv Đokovića.

Međunardona teniska Premijer liga je ustvari teniska egzibicija, u kojoj se ne primenjuju uobičajena pravila ove igre. Postoje četiri tima, nazvana po gradovima koji će biti domaćini, dakle Manila Meveriks, Singapur Slemers, Mikromaks Indijan Ejsiz i UAE Rojals.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.